Okay
  Public Ticket #1371591
Updated to 1.5, now first element is thrown off to the side
Closed

Comments

  •  1
    clickdoneconsulting started the conversation

    How do I fix this?

  •  104
    OrionThemes replied

    Hi,

    Please check under  plugins, if Dentalia theme plugin and Page Builder by SiteOrigin plugins are up to date as well. Update them to the latest version.

    If after update you are still experiencing this issues, please let me know your admin username and password so I can take a look and find the source of the issue.

    Kind regards,
    Andrej

  •  1
    clickdoneconsulting replied

    They're updated. Still an issue.

  •  104
    OrionThemes replied

    Please send us admin username and password (in a private reply) so we can take a look and find the source of the issue.

  •   clickdoneconsulting replied privately
  •  104
    OrionThemes replied

    HI,

    I logged in and noticed you are using caching on your site - hummingbird plugin. I just cleared the cache and the site went to normal. 

    Kind regards,
    Andrej

  •   OrionThemes replied privately
  •  1
    clickdoneconsulting replied

    Great it worked...but now it looks like all the colors are back to default...and when I look at the colors, it looks set up correctly. What's going on now?

  •  104
    OrionThemes replied

    Hi,

    in the 1.5 version we improved the theme options performance. This influences how they are being saved and rendered on the front end. 

    You can get all your colors and other settings back very easy: You just need to change something in theme options and save. Follow the steps in this video:

    http://jmp.sh/fAk5gX9

    This is needed only when upgrading from versions below 1.5.. You will not need to do this again at the next update.

    Let me know if this helps. If you are still experiencing the issues, I can check your site, make sure you mark the response as private when posting your username and password.

    Kind regards,
    Andrej